måndag 14 november 2011

Blue Mountains

Just nu hander det mycket i landet langt langt hemifran !
   Vi har bokat nya zeeland biljetter, dit flyger vi pa onsdag och sikte pa Christchurch. Jag och ludde vill ga en sagan om ringen vandring dar och sedan bege oss mot queenstown och aka forsranning och hoppa bungeejump (om jag kommer over min forvarliga hojdskrack) haha !
 Annars akte vi upp i Sydney tower igar, ett torn som ar format som ett lang pinne med ett apple pa toppen typ...308 meter hogt vilket fall och en javel till utsikt hogst upp iallfall !
 Pa kvallen motte vi upp med Rasmus,Victor och Joel som landat i Sydney och gick ut och tog nagra ol och tjatade skit, vilket var riktigt riktigt roligt !
4 timmar senare begav vi oss mot Blue Mountains med var kara tyska van Christian och varan gemensama fru Caro fran gefle ! (Och pappa jag vet, Gefle suger i fotboll. men denna tjejen aker bara skoter sa hon ar lugn! ).
 Blue mountains da, vad ar det for ni som inte vet?
     Alla har ju sett Amerikanska Grand canyon, forestall er samma dalar och berg, fast med trad och gronska. Jatte jatte vakert!    Varfor det kallas blue mountains ar att det ar nagon anga eller vate som avdunstar fran traden sa det bildar bla "fog" smoke som gor att bergen far ett bla nyansigt ljus !
    Sa det ar vad vi har gjort de senaste dagarna, hoppas ni har det bra hemma !

Puss & kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar